+34 972 77 08 66
Laatste nieuws! Camping Cala Montgó, Costa Brava

Reserveer nu

Laatste nieuws !

Camping Cala Montgó, Costa Brava

 

In Camping Cala Montgó, Costa Brava, vernieuwen we jaarlijks onze infrastructuur, dienstverlening en huisvesting. Voor deze, elke keer dat u besluit om terug te keren naar Camping Cala Montgó, je merk te vinden nieuwe features en verrassingen. Onze inzet voor de verbetering jaar na jaar maakt de Camping Cala Montgó bieden altijd de beste aan haar bezoekers. Om deze reden is de Camping Cala Montgó is een van de meest gewaardeerd door kampeerders die de Costa Brava bezoeken en willen een natuurlijke omgeving te genieten, op het strand en een datum faciliteiten en kwaliteit van accommodaties.

In deze rubriek vindt u volgen ons nieuws op de camping en je kunt zien hoe, jaar na jaar, we vernieuwing en uitbreiding van onze bungalows, stacaravans, plots, gemeenschappelijke diensten, zwembad, tuin en recreatiegebieden, in aanvulling op het aanbieden van nieuwe ervaringen en plezier.

Voor meer informatie over het nieuws dat dit jaar brengt u in de Camping Cala Montgo te vinden, aan de Costa Brava, of wilt u ons uw mening te geven, neem dan contact met ons op wij zijn u graag van dienst

IN 2018 OPENEN WE EEN NIEUW HOUTEN BUNGALOWMODEL

In 2018 openen we een nieuw houten bungalowmodel. Met een capaciteit voor 6 personen is de Bungalow Montgó M-XL zonder twijfel de sterrenaccommodatie van onze camping. Met zijn 52 m2 nuttige binnenruimte herbergt het 3 dubbele slaapkamers, allemaal met grote kasten, een badkamer met douche, haardroger ... Een prachtige keuken met alles wat nodig is om te koken, magnetron, koelkast met vriesvak en een woonkamer met een tafel, stoelen en twee banken. Daarnaast zijn airconditioning en warmtepomp ingebouwd.

De prachtige veranda van 23 m2, met uitzicht en de hele dag zon, heeft een tafel en stoelen om buiten te eten, onder de luifel en twee ligstoelen om te zonnebaden en te ontspannen