+34 972 77 08 66
Camping voor families

Reserveer nu

Kamperen aan de Costa Brava ideaal voor gezinnen

Camping Cala Montgó is ideaal om te genieten van een familievakantie in L’Escala. De camping beschikt over alle voorzieningen die het tot een goede plek maken voor gezinsuitstapjes. Het heeft een speeltuin voor de kinderen, ruimtes voor het beoefenen van sport met het gezin, een restaurant-pizzeria, een zwembad voor volwassenen en kinderen en een compleet programma met kinderentertainment.

De verschillende ruimtes van Cala Montgó camping creëren de ideale omgeving om te genieten met familie, kinderen, tieners, volwassenen en senioren. Elke leeftijd heeft zijn aanbod van vrije tijd en diensten op onze camping.

U kunt al onze diensten en apparatuur op onze website bekijken. Geniet met uw hele gezin in L’Escala. Geniet met uw gezin op onze camping in Cala Montgó.

Cala Montgó, is gelegen in een typisch mediterrane omgeving, vol met pijnbomen en vegetatie. Hier ziet u het typische landschap van de Costa Brava. Cala Montgó is van fijn zand, ondiep en erg rustig, ideale kenmerken om met familie of kinderen te genieten.