+34 972 77 08 66
Camping Cala Montgó - Mobile Home Costa Brava

Reserveer nu

Mobile Home Costa Brava

Camping Cala Montgó

 

In onze camping vindt u stacaravans aan het strand, te huur, te midden van de bevoorrechte omgeving van de Cala Montgo, een van de mooiste stranden van de Costa Brava. Als u een stacaravan aan de Costa Brava wilt, in de Camping Cala Montgó biedt u een grote verscheidenheid om uit te kiezen, in perfecte staat van onderhoud en met een capaciteit van 2 tot 6 personen. De Mobile Home Camping Cala Montgó, Costa Brava, beschikken over alle benodigde apparatuur, accessoires en gebruiksvoorwerpen te zorgen dat u zich thuis voelt.

Camping Cala Montgó is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, in een typisch baai van de Costa Brava, met zijn pijnbomen die de zee en het strand beschut tegen de wind, tussen twee heuvels te bereiken. De Mobile Home Camping Cala Montgó zijn op het strand, omringd door de natuur en met alle diensten en faciliteiten die u nodig heeft.

De Mobile Home Camping Cala Montgó, Costa Brava, zijn voorzien van alle comfort, zodat u zich geen zorgen te maken over alles. Minimum-functie:

- Keuken met oven

- Magnetron

- bestek

- koelkast

- Servies

- Keukengerei

- Badkamer met bad

- Warm water

- WC

- Veranda / terras ingericht / a

En vergeet niet dat uw huisdier is van harte welkom.

Kom en geniet van onze Stacaravan op de Camping Cala Montgó, Costa Brava, in Girona en geniet van de beste rust en recreatie je kunt vinden in een camping op het strand.