+34 972 77 08 66
Voor aan de Camping bevindt zich de strandinham Cala Montgó

Reserveer nu

De omgeving van de Camping

Cala Montgó aan de Costa Brava


De
Cala Montgó is een van de mooiste strandinhammen van de Costa Brava. De camping Cala Montgó is gelegen aan een van de mooiste stranden van de Costa Brava. De Cala Montgó bevindt zich tussen de streken Alt- en Baix Empordà, en is bekend om zijn unieke landschap, typisch voor de Costa Brava, gelegen tussen pijnboombossen. Elk jaar wordt aan de Cala Montgó de onderscheiding van de blauwe vlag gegeven, uitgereikt door de Europese Unie aan stranden en zeebodems van uitstekende kwaliteit. Het turkooisblauwe zeewater is er doorzichtig en rustig. Het strand wordt beschermd tegen de noorderwind “tramuntana” door de bergketen Montgrí, die doorloopt tot aan de kust, en zo het typerende landschap van de Costa Brava bepaalt. Deze schitterende ligging maakt van Cala Montgó een perfecte vissershaven, en ook nu nog is het middellandse zee karakter bewaard gebleven.

Aan het strand van Cala Montgó kunt u allerlei watersporten beoefenen, en u vindt er een waaier aan ontspanningsmogelijkheden, gastronomie en cultuur. Bij de Camping Cala Montgó aan de Costa Brava bieden wij u alle informatie aan om van uw verblijf aan een van de beste stranden van de Costa Brava een echte belevenis te maken.

In de omgeving van de
Camping Cala Montgó aan de Costa Brava zijn er oneindig veel plaatsen te bezoeken, omwille van de ligging tussen de streken Alt- en Baix Empordà. Aan de Costa Brava zijn er verschillende interessante uitstappen te maken. We geven enkele voorbeelden, maar als u meer wil weten over wat er nog meer te zien en te beleven is aan de Costa Brava, zal het personeel van de Camping Cala Montgó u graag helpen bij het voorbereiden van excursies.

Cala Montgó PROMOTIES

Maak gebruik van onze promoties

Geniet van 7 dagen in de bungalow of stacaravan en betaal slechts 5 !!
En als u wilt, kunt u 14 dagen de prijs slechts 10 !!
Voor meer informatie bel +34 972 770 866


*Aanbieding niet geldig in het hoogseizoen