+34 972 77 08 66
toeristische huurappartementen in Lloret de Mar

Reserveer nu

toeristische huurappartementen

in Lloret de Mar

We beschikken over huurappartementen bij het strand van Lloret de Mar.

“Grupo Europ” dat ook tot Camping Cala Montgó behoort, heeft verschillende toeristische huurappartementen in beheer aan de Costa Brava. We beschikken over de best gelegen appartementen aan het strand, zoals de Appartementen Salamar, aan de promenade vlak bij het strand van Lloret de Mar.

Als je van de beste accommodatie op een gunstige ligging wil genieten, twijfel dan niet om ons team te raadplegen vragen of onze webpagina te bezoeken “Apartamentos Salamar”, toeristische huurappartementen in Lloret de Mar.

De toeristische appartementen Salamar beschikken over alle nodige diensten in een modern en gerieflijk gebouw. Ze beschikken over een lift, praktische en functionele meubels, terras, keuken, woon- eetkamer met veel licht, een aparte kamer en een volledig uitgeruste badkamer met bad.

Onze toeristische huurappartementen in Lloret de Mar zijn de beste optie om van een accommodatie aan het strand te genieten, langs de promenade van Lloret de Mar, met een terras en volledig uitgerust. Raadpleeg ons team voor meer uitleg over de huurappartementen Salamar gelegen aan het strand van Lloret de Mar.

APARTAMENTS SALAMAR